Outbound

Želite nadopuniti baze podataka o Vašim kupcima/korisnicima? Želite ponuditi Vaš proizvod/uslugu ciljanoj skupini kupaca putem telefonske prodaje? A da pri tome Vaši kupci budu ispravno upoznati u prednosti koje imaju s Vašim proizvodima/uslugama? Ako je Vaš odgovor na ova pitanja DA tada ste na pravom mjestu. Oaza d.o.o. Vam pruža najbolje i najkvalitetnije rješenje na tržištu. Naša misija je Vaše kupce kao i Vas učiniti još sretnijim i zadovoljnijima. Tu smo za Vas da zajedno unaprijedimo Vaše poslovanje.

Inbound

Upotpunite Vaše usluge profesionalnom korisničkom podrškom dostupnom od 0-24h svih 365 dana u godini i povećajte broj Vaših korisnika. Vaš partner u slučaju previše posla sa velikom predanosti i odgovornosti preuzimamo dio posla koji Vama oduzima vrijedne resurse glavnog poslovanja. Svi pozivi se snimaju i dostupni su i Vama. Propušteni pozivi, spuštena slušalica, te prigovor na djelatnika za nas su nepoznanice.

Podrška za korisnike

Najvažnije za uspješno poslovanje svake tvrtke jest povećati broj kupaca i zadržati one postojeće. Bez učinkovite podrške kupcima tj. korisnicima Vaših usluga, to je nemoguće. Oaza d.o.o. može Vam ponuditi cjelovito rješenje za korisničku podršku, te pomoć glede stvaranja ili povećanja Vaših baza podataka Vaših korisnika bilo putem telefona, SMS-a ili e-maila.Upotpunite Vaše usluge profesionalnom korisničkom podrškom dostupnom od 0-24h svih 365 dana u godini i povećajte broj Vaših korisnika.

Back Office

Administrativni poslovi su jedan od ključnih dijelova Vašeg poslovanja. Kako bi Vaši kupci/korisnici bili i pismeno obavješteni o novim promjenama, novim uslugama, kako bi im se pravovremeno odgovorilo na upit tu smo za Vas. Komunikaciju putem SMS-a, email-a i društvenih mreža prepustite nama.